Obvestila in študentska vprašanja

2. kolokvij

2. kolokvij

od Davorin Lešnik -
Število odgovorov: 2

Kot omenjeno, moramo 2. kolokvij iz topologije prestaviti na teden kasneje. Glede na podatke, ki jih imam o terminih vaših drugih testov, in glede na razpoložljivost predavalnic, se zdi najboljši termin za kolokvij četrtek, 20. januarja, ob 12h. Če kdo, ki bi rad pisal kolokvij, takrat res ne more, mi naj to čim prej sporoči po e-pošti (davorin.lesnik@fmf.uni-lj.si).

Lep pozdrav,
Davorin Lešnik

V odgovor na Davorin Lešnik

Re: 2. kolokvij

od Davorin Lešnik -
Glede na vaše druge obveznosti, o katerih ste me obvestili, in glede na razpoložljivost predavalnic, bo 2. kolokvij iz Splošne topologije v četrtek, 20. januarja, ob 15:00 v predavalnici 2.05.

Se vidimo takrat,
Davorin Lešnik
V odgovor na Davorin Lešnik

Re: 2. kolokvij

od Davorin Lešnik -
Na spletni učilnici so objavljeni rezultati 2. kolokvija iz topologije, vključno z ocenami pisnega dela.

Domnevam, da vas trenutno precej ni v Ljubljani. Predlagam, da zato imamo oglede v petek (28. 1.) ob 11h (po izpitu) v sobi 4.22 na Jadranski 21. Če menite, da na kolokviju niste dobili ustreznega števila točk in bo to relevantno za vašo udeležbo na petkovem izpitu, mi pišite prosim po e-pošti (davorin.lesnik@fmf.uni-lj.si), da se dogovorimo za zgodnejši ogled.

Lep pozdrav,
Davorin Lešnik