Forum novic

Predstavitve

Predstavitve

od Matija Pretnar -
Število odgovorov: 5

V poletnem semestru boste pri IŠRM seminarju predstavljali teme svojih magistrskih del. Na učilnici sem odprl možnost izbire termina predstavitve, ki jo prosim čimprej izpolnite. Po mojem izračunu bi moralo biti srečanj dovolj, da pridete vsi na vrsto, če s predstavitvami začnemo marca.

Če kdo še nima izbrane teme, naj jo čimprej najde. V pomoč so na učilnici povezave do seznama tem na FMF in FRI. Ne vem, kako aktualni so seznami, zato jih vzemite bolj kot osnovo, pod čigavim mentorstvom bi radi pisali delo. Če se še vedno ne znajdete, mi pišite.

V prvem tednu, torej 14. februarja, bomo ob 17.15 imeli kratko srečanje, če imate kakršna koli vprašanja glede predstavitev, menjav predmetov, zaključka študija, …

V odgovor na Matija Pretnar

Re: Predstavitve

od Blaž Rojc -
Bo srečanje potekalo v živo ali prek Zooma? Če bo v živo, ali bo na voljo posnetek?
V odgovor na Blaž Rojc

od Matija Pretnar -
Srečanje bo načeloma v živo, bom pa tudi priklopljen na Zoom in snemal, če komu ne bo uspelo priti. Predstavitve pa bodo v živo, razen če si bomo vsi želeli, da so na daljavo.

od Matija Pretnar -

Sestanek je bil zelo kratek, imam sicer posnetek, ampak ga sploh ne bi objavljal, ker raje napišem tule:

• V živo sem bil samo jaz, kar nakazuje na vašo željo, da bi seminar opravljali na daljavo.
  • Seminar bomo tako opravljali prek Zooma, dokler boste aktivno poslušali in spraševali. Če se le da, imejte vklopljeno kamero. Če bo vsak samo zraven delal nekaj svojega, bomo šli na seminarje v živo.
  • Če se še kdo ni napisal v termin za predstavitev, naj to naredi čimprej. Konec tedna bom termine poskusil zoptimizirati, da se ne dobivamo samo za eno predstavitev. Če kdo želi, se lahko prestavi tudi sam.

od Matija Pretnar -

Ne pozabite, da imamo danes ob 17h prvi dve predstavitvi. Načeloma se (vključno s tistima, ki predstavljata) dobimo na Zoomu, kdor želi, pa lahko pride tudi v 3.07.

od Matija Pretnar -
Zadnjič smo se na srečanju dogovorili, da začenjamo ob 17.00 (oz. kakšno minuto kasneje, da jaz pridem s prejšnjih predavanj).