Prvi pisni izpit bo v torek, 14. junija, ob 10.00 v predavalnici 2.03. Na izpit se obvezno prijavite preko VISa. S seboj imate lahko poljubno gradivo. Termin preostalih dveh pisnih izpitov bomo določili naknadno, ko se bo vedelo, kdo so kandidati.
Prilagam rezultate včerajšnjga izpita. Ogled je po dogovoru. Končne ocene bom objavil, ko bodo do konca ocenjene domače naloge.
Trenutno je na Discordu videti, da bi 2. izpit imeli v zadnjem tednu izpitnega obdobja, torej med 27. junijem in 1. julijem. Kdor se še ni izjasnil, naj gre čimprej na Discord, da lahko tam določimo tudi točen dan.
Drugi pisni izpit bo v petek, 1. julija, ob 10.00 v predavalnici 2.01. Na izpit se obvezno prijavite preko VISa. Če nameravati izboljševati oceno, mi pišite, da vas odjavim s prvega roka.
Prilagam rezultate petkovega pisnega izpita skupaj s predlogom končne ocene. Kdor je z oceno zadovoljen, naj mi sporoči, da jo vnesem v VIS. Ogled je po dogovoru.
Pripenjam združene rezultate izpita, domačih nalog in predloge končnih ocen.
Če so glede domačih nalog še kakšna vprašanja, sem na voljo.
Filip
Kdor misli oceno izboljševati na 3. roku, naj mi javi. Sicer bom ocene v petek vnesel v VIS.
Prav tako se mi javite tisti, ki nameravate v petek priti na izpit, pa se niste prijavili prek VISa.
Prav tako se mi javite tisti, ki nameravate v petek priti na izpit, pa se niste prijavili prek VISa.
Prosim, da na Discord ali meni na mail sporočite, če boste šli na 3. izpit, ter kateri datumi bi vam ustrezali.
Zaenkrat je prišla samo ena želja, da bi bil izpit v zadnjem tednu izpitnega obdobja. Če še kdo želi na izpit, naj javi čimprej, sicer bo izpit takrat.
Tretji pisni izpit bo v petek, 9. 9., ob 9h v predavalnici 3.06. Na izpit se obvezno prijavite preko VISa. Če nameravati izboljševati oceno, mi pišite, da vas odjavim s prejšnjega roka.