Forum novic

Pisni izpit

Pisni izpit

od Matija Pretnar -
Število odgovorov: 9

Prvi pisni izpit bo v torek, 14. junija, ob 10.00 v predavalnici 2.03. Na izpit se obvezno prijavite preko VISa. S seboj imate lahko poljubno gradivo. Termin preostalih dveh pisnih izpitov bomo določili naknadno, ko se bo vedelo, kdo so kandidati.

V odgovor na Matija Pretnar

Re: Pisni izpit

od Matija Pretnar -
Trenutno je na Discordu videti, da bi 2. izpit imeli v zadnjem tednu izpitnega obdobja, torej med 27. junijem in 1. julijem. Kdor se še ni izjasnil, naj gre čimprej na Discord, da lahko tam določimo tudi točen dan.

od Matija Pretnar -

Drugi pisni izpit bo v petek, 1. julija, ob 10.00 v predavalnici 2.01. Na izpit se obvezno prijavite preko VISa. Če nameravati izboljševati oceno, mi pišite, da vas odjavim s prvega roka.

od Filip Koprivec -

Pripenjam združene rezultate izpita, domačih nalog in predloge končnih ocen. 

Če so glede domačih nalog še kakšna vprašanja, sem na voljo.

Filip

V odgovor na Filip Koprivec

od Matija Pretnar -
Kdor misli oceno izboljševati na 3. roku, naj mi javi. Sicer bom ocene v petek vnesel v VIS.

Prav tako se mi javite tisti, ki nameravate v petek priti na izpit, pa se niste prijavili prek VISa.

od Matija Pretnar -
Prosim, da na Discord ali meni na mail sporočite, če boste šli na 3. izpit, ter kateri datumi bi vam ustrezali.

od Matija Pretnar -
Zaenkrat je prišla samo ena želja, da bi bil izpit v zadnjem tednu izpitnega obdobja. Če še kdo želi na izpit, naj javi čimprej, sicer bo izpit takrat.

od Matija Pretnar -

Tretji pisni izpit bo v petek, 9. 9., ob 9h v predavalnici 3.06. Na izpit se obvezno prijavite preko VISa. Če nameravati izboljševati oceno, mi pišite, da vas odjavim s prejšnjega roka.