Oddaja zaključnega poročila by Gašper Domen Romih - Thursday, 2 June 2022, 1:52 PM Number of replies: 2 Dragi študentje,V torek je potekel rok za oddajo zaključnega sporočila. Rok za oddajo sem podaljšal do 14.6.2022. To je sedaj končni rok za oddajo poročil, če želite letos zaključit predmet.Lep pozdrav,Gašper Permalink Reply In reply to Gašper Domen Romih Re: Oddaja zaključnega poročila by ALJAŽ PENCA - Thursday, 9 June 2022, 10:57 AM Napisali ste, da je rok do 14.6., pri oddaji pa je datum do 14.7. Kateri datum je pravilen? Permalink Show parent Reply In reply to ALJAŽ PENCA Re: Oddaja zaključnega poročila by Matija Lokar - Thursday, 9 June 2022, 11:16 AM 14. 6. (prej dogovorjen rok /na začetku predmeta!/ je bil 1. 6., torej ...) Sem popravil pri oddaji Permalink Show parent Reply
In reply to Gašper Domen Romih Re: Oddaja zaključnega poročila by ALJAŽ PENCA - Thursday, 9 June 2022, 10:57 AM Napisali ste, da je rok do 14.6., pri oddaji pa je datum do 14.7. Kateri datum je pravilen? Permalink Show parent Reply In reply to ALJAŽ PENCA Re: Oddaja zaključnega poročila by Matija Lokar - Thursday, 9 June 2022, 11:16 AM 14. 6. (prej dogovorjen rok /na začetku predmeta!/ je bil 1. 6., torej ...) Sem popravil pri oddaji Permalink Show parent Reply
In reply to ALJAŽ PENCA Re: Oddaja zaključnega poročila by Matija Lokar - Thursday, 9 June 2022, 11:16 AM 14. 6. (prej dogovorjen rok /na začetku predmeta!/ je bil 1. 6., torej ...) Sem popravil pri oddaji Permalink Show parent Reply