Forum novic

Ustni izpiti

Ustni izpiti

od Janoš Vidali -
Število odgovorov: 7

Na spletni učilnici so objavljeni termini za ustne izpite v tem in naslednjem tednu (še več jih bo dodanih naknadno). Za prijavo kliknite na Uredi in napišite svoje ime zraven izbranega termina.

V odgovor na Janoš Vidali

Re: Ustni izpiti

od Janoš Vidali -

Dodal sem še termine za petek, ponedeljek in torek. Termini za preostanek naslednjega tedna bodo znani predvidoma v sredo.

Prosim vas, da imate na ustnem izpitu pri sebi študentsko izkaznico; če na njej ni slike, imejte s sabo tudi osebni dokument s sliko.

od Janoš Vidali -

Ker je prišlo do nepričakovanega zapleta in točnih terminov v drugi polovici naslednjega tedna morda ne bom mogel določiti do ponedeljka, bomo začasno prešli na prijave na ustne izpite po e-pošti - natančne termine bom potem sporočil takoj, ko bodo znani. Zaenkrat bi razporejal za sledeče termine:

• sreda, 22.6., četrtek, 23.6. in petek, 24.6.: dvakrat dopoldne in enkrat popoldne
  • ponedeljek, 27.6.: dva termina (12:30, 13:00)
  • torek, 28.6. in sreda, 29.6.: enkrat dopoldne in enkrat popoldne

Kdor bi rad opravljal ustni izpit v enem od teh terminov, naj mi prosim sporoči:

• kateri termini vam najbolj ustrezajo, in
  • v katerih terminih se ne bi mogli udeležiti ustnega izpita.

Prednostno bom obravnaval prijave tistih, ki v tem trenutku še nimate določenega termina. Odgovoril vam bom z okvirnimi možnostmi za vaš termin. Ko bodo znane točne ure, bom objavil dokončen razpored.

Ustne izpite v poletnem izpitnem roku boste lahko opravljali predvidoma do 5. julija. Točni termini bodo določeni naknadno.

od Janoš Vidali -

Na spletni učilnici sem dodal termine za ustne izpite do 29.6. Na proste termine se še lahko prijavite ali premaknete; za morebitne zamenjave se prosim domenite med seboj ter to ustrezno zabeležite.

Termine po 29.6. bom dodal naknadno in se boste lahko nanje prijavili, ko bodo znani (prosim, da se več ne prijavljate po e-pošti).

od Janoš Vidali -

Dodal sem še termine za ustne izpite v četrtek, 30.6., in petek, 1.7. Naj opozorim, da obstaja možnost, da bom moral katere od terminov prestaviti na popoldanski čas - to bo znano do torka, ko bodo določeni še preostali termini, v katerih morate praviloma opraviti ustni izpit tisti, ki ste (ali še boste) pisni izpit opravili s kolokviji oziroma na 1. ali 2. izpitnem roku (predvidoma bodo ustni izpiti možni še 4.7. in 5.7.).

Mimogrede, ustni izpiti v sredo, 29.6., bodo potekali v predavalnici 2.01.