Forum novic

Domača naloga

Domača naloga

by Filip Koprivec -
Number of replies: 4

Dragi študentje

Na githubu so na voljo navodila za domačo nalogo. 

Lep pozdrav

Filip

In reply to Filip Koprivec

Re: Domača naloga

by Filip Koprivec -
Dragi študentje

Na githubu smo posodobili navodila za nalogo, ki sedaj vsebujejo tudi informacije o razširitvah in nekaj dodatnih testnih primerov.

Filip

by Matija Pretnar -
Kot sem povedal danes na predavanjih, lahko domačo nalogo oddate tudi po roku, vendar boste za to izgubili točke. Nalogo morate obvezno oddati pred pisnim izpitom.

by Matija Pretnar -

Ker je pri domačih nalogah prišlo do prepisovanja, moramo spremeniti način oddaje. Tako sedaj ne boste oddajali več povezave do repozitorija, temveč datoteke (tako kot pri pisnem izpitu). Še vedno vam predlagam, da za delo na nalogi uporabljate Git, vendar si raje naredite svoj zaseben repozitorij. Tistim, ki ste nalogo že oddali (in ste včeraj tudi že dobili oceno), ni potrebno oddajati ničesar.

Vse, tudi tiste, ki ste nalogo že oddali, pa prosim, da pobrišete vejo oziroma repozitorij z domačo nalogo. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bo nekdo brez vaše vednosti prepisal del vaše naloge in vas s tem po nepotrebnem vpletel v disciplinski postopek. Če imate pri brisanju težave (npr. če imate domačo nalogo v istem repozitoriju kot rešitve vaj), prosite sošolce ali mi podelite pravice do repozitorija, da datoteke izbrišem jaz.

Če bomo ugotovili, da ste (še tako majhen) del naloge prepisali, boste prejeli -25 točk odbitka pri letošnji pisni oceni. S tem sledimo navodilom oddelka za matematiko, da mora biti kazen tolikšna, da se niti pod razno ne splača goljufati.

Upam, da do tega ne bo več prišlo, saj imamo s tem vsi neprijetnosti in dodatno delo. Tokrat pa se iz tega vsi skupaj vsaj nekaj naučimo.

by Matija Pretnar -

Če še kdo potrebuje pomoč pri domači nalogi, bomo imeli še dve govorilni uri:

• jutri, 26. januarja, ob 11.00 ter
  • naslednjo sredo, 2. februarja, ob 11.00.

Obe govorilni uri bosta na Zoomu, seveda pa ste vedno dobrodošli, da vprašanja postavljate na Discordu.