Forum novic

Prvi izpit

Prvi izpit

od Gašper Domen Romih -
Število odgovorov: 3

Pozdravljeni,

Na VISu je razpisan rok za prvi izpit 20.1.2022. V kolikor vam vis ne dovoli prijave sporočite profesorju in vam bo on prijavil.

Izpit pišemo ob 11ih v učilnici 2.02. S seboj lahko imate en A4 list z izpiski vendar na njih ne smete imeti rešenih nalog.

Izpit lahko pišete tudi na daljavo, ampak samo v primeru ko ste bolani ali ste v karanteni. Vsi taki mi to prosim čim prej sporočite.

Lep pozdrav,

Gašper

V odgovor na Gašper Domen Romih

Re: Prvi izpit

od Gašper Domen Romih -
Pozdravljeni,

Objavil sem rezultate prvega izpita. Združil sem tudi z rezultati domačih nalog (štel sem tudi šesto, tisti, ki ste jo že oddali). Objavil sem tudi skice rešitev za izpitne naloge.
Vpogled lahko imate naslednji teden v torek ali četrtek med 10 in 12. Vsi, ki bili zainterisirani za ogled mi prosim predhodno pošljite email.

Lp,
Gašper

od Gašper Domen Romih -
Še hitra opomba: Na vajah smo se zmenili, da skupaj z domačimi nalogami lahko dosežete 110% (torej 80 izpit, 30 domače naloge). Na spletni učilnici sem takrat očitno pozabil popravit, bi pa sedaj moralo bit.

Lp,
Gašper

od Gašper Domen Romih -
Še eno obvestilo. Za pozitivno oceno potrebujete tako pozitivno oceno iz izpita kot pozitivno oceno iz domačih nalog. Če domačih nalog niste opravili mi prosim javite.