Tretji pisni izpit bo v sredo, 24. avgusta, ob 9.00 v učilnici 3.12. Če želite, lahko uporabljate svoje računalnike. Prosim, da se čimprej prijavite prek VISa, da vemo, koliko vas pride. Če želite izboljševati oceno, mi javite, da vas odjavim s prejšnjega roka.
Ne pozabite, da je opravljena domača naloga POGOJ za opravljanje pisnega izpita.
Kar nekaj prijavljenih za jutrišnji izpit še ni oddalo domače naloge v ocenjevanje. Možnost za to je še danes do 18h, po tem pa ne bo več dovolj časa, da ustrezno ocenimo naloge.
Filip
Kar nekaj prijavljenih za jutrišnji izpit še ni oddalo domače naloge v ocenjevanje. Možnost za to je še danes do 18h, po tem pa ne bo več dovolj časa, da ustrezno ocenimo naloge.
Filip
Prilagam ocene. Vpogled bo jutri ob 9.00 prek zooma. Vpisna stevilka 1067 je opravila pogojno in lahko opravlja ustni izpit.
Filip
Na spletni učilnici sem objavil nekaj terminov za ustni izpit. Ko se prijavljate na izpit, za termine najprej poglejte tja. Če ne najdete ustreznega termina, mi pišite.
Kot sem omenil že včeraj, lahko vsi, ki ste opravili pisni izpit, ustni izpit opravljate tudi v oktobru, če predmeta ne potrebujete za vpis v naslednji letnik.