Pozdravljeni,
določili smo naslednja termina:
2. kviz: v ponedeljek, 30. 5 ob 14.15 v 3.11, v času predavanj
1. izpit: 7. 6. 2022 v 3.11 (in 3.10) ob 15.15
Na izpit se je potrebno pravočasno prijaviti preko VIS.
Lep pozdrav
Tadej
Pozdravljeni,
v SU je objavljena domača naloga za 2. kviz. Pred reševanjem še enkrat preverite delovanje svojih programov; rešitve na učilnici imajo lahko napake. Če boste našli napake v navodilih, rešitvah, ali kaj ne bo jasno, me prosim kontaktirajte.
Lep pozdrav
Tadej
                                    v SU je objavljena domača naloga za 2. kviz. Pred reševanjem še enkrat preverite delovanje svojih programov; rešitve na učilnici imajo lahko napake. Če boste našli napake v navodilih, rešitvah, ali kaj ne bo jasno, me prosim kontaktirajte.
Lep pozdrav
Tadej
Pozdravljeni,
obvestili ste me, da je pri vprašanju 1.5 verjetno napaka v rešitvah. Imeli ste popolnoma prav, za kar se vam opravičujem. V navodilu je bil tiskarski škrat, namesto R=3 bi moralo pisati R=8 (moja površnost in slabovidnost zaradi podobnosti številk). Sedaj je besedilo popravljeno.
obvestili ste me, da je pri vprašanju 1.5 verjetno napaka v rešitvah. Imeli ste popolnoma prav, za kar se vam opravičujem. V navodilu je bil tiskarski škrat, namesto R=3 bi moralo pisati R=8 (moja površnost in slabovidnost zaradi podobnosti številk). Sedaj je besedilo popravljeno.
PS: Od danes je možno posodobiti Matlab licenco, ki jo imamo preko UL. Svetujem vam, da si to čim prej uredite (v programu greste v help, licensing, update current licenses). Ko vam enkrat poteče, ta postopek ne deluje več in morate to urediti preko spletne strani.
Lep pozdrav
Tadej
                                    Lep pozdrav
Tadej
Pozdravljeni,
na fakultetnih računalnikih naj bi sedaj bile urejene licence za Matlab. Mogoče naj za današnji kviz vseeno kdo prinese svoj laptop, da bomo imeli malo več maneverskega prostora.
Lep pozdrav
Tadej
                                    na fakultetnih računalnikih naj bi sedaj bile urejene licence za Matlab. Mogoče naj za današnji kviz vseeno kdo prinese svoj laptop, da bomo imeli malo več maneverskega prostora.
Lep pozdrav
Tadej