Forum

Koliko ničel leži na enotski krožnici - predavanje na daljavo

Koliko ničel leži na enotski krožnici - predavanje na daljavo

od Barbara Bone -
Število odgovorov: 1

Živjo!

Na spletni učilnici je objavljena povezava do video gradiva in tudi pisno gradivo. Priprava doma je mišljena kot kombinacija obeh gradiv; začnite brati pisno gradivo, to pa vas bo na primernih mestih opozorilo, da je v videu dodatna razlaga, ki si jo poglejte. Nato (v videu je opozorjen primeren trenutek) nadaljujte z branjem pisnega gradiva.

! Še opomnik za ponedeljekovo lažjo izvedbo predavanja na daljavo: Predavanje boste spremljali v 3.12 preko računalnika ali svojega telefona/tablice. Za ta namen prinesite s seboj slušalke, ki so kompatibilne z računalniki v učilnici, ali slušalke, ki so kompatibilne s vašimi telefoni/tablicami. Želimo, da imate vsi slušalke in možnost govorjenja preko zooma. Za telefone priporočam tudi morda polnilec, če se vam baterija morda izprazni in boste kasneje hoteli koristiti študnetkske bone.

Link za zoom je objavljen v tabeli razporeda; geslo: nicle .

Rečeno je še bilo, da bova z Lucijo v sejni sobi; profesor, če temu ni več tako, naju prosim obvestite.

Barbara in Lucija

V odgovor na Barbara Bone

Re: Koliko ničel leži na enotski krožnici - predavanje na daljavo

od Ljupčo Todorovski -

Barbara in Lucija - hvala za prijazno obvestilo o objavi gradiv. Na hitro sem pregledal pisno gradivo in se mi zdi zelo zelo dobro pripravljeno. Do večera si ga bom ogledal bolj natančno skupaj z videom. Če bom imel kakšne komentarje, vama bom poslal sporočilo po e-pošti.

Podpiram idejo, da v ponedeljek študenti prinesete s sabo slušalke in telefone. Midva z Davorinom bova prispevala svoja prenosnika - vsaj eden bo tudi na voljo v 3.12 in bo omogočal obojestransko interakcijo s predavateljicami. Enega bosta morebiti rabila Babrara in Lucija, če se ne bosta odločila, da predavata s svojim prenosnim računalnikom.

Ločene prostore za predstavitve na daljavo sem uspešno rezerviral za tri termine (prostore bom vpisal v preglednico z razporedom). Le za termin v ponedeljek, 28. marca ni nobene predavalnice ali sejne sobe na voljo. Zato bosta Barbara in Lucija izvedli predstavitev v mojem kabinetu 5.03 (peto nadstropje, po hodniku na desno od dvigal).

Zaradi pravočasne priprave in morebitnega odpravljanja tehničnih težav pred začetkom predavanja, bi prosil, da se dobimo v mojem kabinetu čim prej in ne pozneje kot ob 10:00 - jaz bom na voljo od 9:30 naprej.

Lep pozdrav, Ljupčo.