Forum

Koliko ničel leži na enotski krožnici - predavanje na daljavo

Re: Koliko ničel leži na enotski krožnici - predavanje na daljavo

by Ljupčo Todorovski -
Number of replies: 0

Barbara in Lucija - hvala za prijazno obvestilo o objavi gradiv. Na hitro sem pregledal pisno gradivo in se mi zdi zelo zelo dobro pripravljeno. Do večera si ga bom ogledal bolj natančno skupaj z videom. Če bom imel kakšne komentarje, vama bom poslal sporočilo po e-pošti.

Podpiram idejo, da v ponedeljek študenti prinesete s sabo slušalke in telefone. Midva z Davorinom bova prispevala svoja prenosnika - vsaj eden bo tudi na voljo v 3.12 in bo omogočal obojestransko interakcijo s predavateljicami. Enega bosta morebiti rabila Babrara in Lucija, če se ne bosta odločila, da predavata s svojim prenosnim računalnikom.

Ločene prostore za predstavitve na daljavo sem uspešno rezerviral za tri termine (prostore bom vpisal v preglednico z razporedom). Le za termin v ponedeljek, 28. marca ni nobene predavalnice ali sejne sobe na voljo. Zato bosta Barbara in Lucija izvedli predstavitev v mojem kabinetu 5.03 (peto nadstropje, po hodniku na desno od dvigal).

Zaradi pravočasne priprave in morebitnega odpravljanja tehničnih težav pred začetkom predavanja, bi prosil, da se dobimo v mojem kabinetu čim prej in ne pozneje kot ob 10:00 - jaz bom na voljo od 9:30 naprej.

Lep pozdrav, Ljupčo.